Най-голямата скуош лига в България за любители - Squash League

...
Най-голямата скуош лига в България за любители - Squash League
Коментари Харесай

Squash League 4 You стартира за трета поредна година

Най-голямата скуош лига в България за фенове - Squash League 4 You започва за трета поредна година. Тя е основана за всички фенове на този спорт, които обичат съревнованието, а уредниците споделят, че се надяват по този метод обичаната им игра да добие още по-широка известност и по този начин да се способства за основаването на общественост, обединена от скуоша.

През 2019 година ще бъдат извършени четири надпревари, чийто хазаин ще бъде Orange Fitness & Squash в София. Първото от тях е сред 15 и 17 февруари, второто сред 19 и 21 април, третото сред 10 и 13 октомври, а четвъртото и заключително - сред 29 ноември и 1 декември.

При мъжете има две категории - Advanced и Amateur, до момента в който при дамите е включена единствено категория Amateur. Всеки от четирите шампионата носи точки за годишната класация, по отношение на която ще бъдат излъчени и първенците за 2019 година.

Повече информация може да бъде открита на формалния уебсайт на лигата, както и на формалната фейсбук страница на събитието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР