Най-голямата платформа за доброволчество в България – TimeHeroes.org, отвори номинациите

...
Най-голямата платформа за доброволчество в България – TimeHeroes.org, отвори номинациите
Коментари Харесай

Номинирайте своите герои на Годишните награди за доброволчество ГЕРОИТЕ

Най-голямата платформа за доброволчество в България – TimeHeroes.org , отвори номинациите за своите Годишни награди за доброволчество ГЕРОИТЕ.

За втора година премиите ще отличат хора и организации, съдействали за развиването на доброволческата просвета в България.

До 6 септември, на awards.timeheroes.org всеки може да номинира доброволци, неправителствени организации, компании, публицисти и други за съответни техни дейности в областта на доброволчеството в интервала април 2017 година – май 2018 година

И тази година журито търси прояви и практики, които са вдъхновяващи, смели, реформаторски, израз на дейна общественополезна активност и позиция, или образец за доста позитивно влияние върху дадена идея или общественост.

Отличените ще бъдат оповестени на тържествена гала на 27 септември.

“Чрез ГЕРОИТЕ желаеме да отпразнуваме и разпознаваем всички неуморни герои, които всеки ден вършат положително и оказват помощ на другите, и посредством техния образец да вдъхновим и други да припознаят големия смисъл и благополучие от доброволчеството”, споделя Павел Кунчев, шеф на TimeHeroes.

В първото издание на награди ГЕРОИТЕ бяха отличени 21 изключителни доброволчески образци от общо 228 номинации. Сред отличените бяха доброволците от обществената кухня към храм “Св. оракул Илия” в София, доброволците на Националната гореща телефонна линия за потърпевши от принуждение, възпитаници от доброволчески клуб, както и организации, работещи с доброволци – Училището за кучета водачи на фондация “Очи на четири лапи”, Help-portrait и други. Статуетки бяха дадени още на виновни компании, които развиват доброволчеството в екипите си, и на публицисти – за медийно отразяване на тематиката.

От 2012 година до момента TimeHeroes.org оказва помощ на българите да поддържат обществени и културни начинания с времето и уменията си. С над 46 000 регистрирани доброволци, обединени към 1650 начинания на 680 неправителствени организации (НПО) в цялата страна, платформата е главният източник на доброволци за българските Неправителствени организации. TimeHeroes оказва помощ още за развиването на културата на доброволчеството измежду българските възпитаници, компании, както и измежду хората в дейна пенсионна възраст.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР