Най-голямата ни звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев обвини управляващите,

...
Най-голямата ни звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев обвини управляващите,
Коментари Харесай

Кобрата към управляващите: Провалихте се с епидемията! Живейте вие с 300 лева

Най-голямата ни звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев упрекна ръководещите, че са се провалили със здравните ограничения и че са оставили българите да се избавят поединично. Кобрата разгласява на формалния си фейсбук профил дълъг ядосан коментар, ориентиран към цялата политическа класа, в който вършат усещане остри рецензии към настоящето държавно управление.

Това изненадва, защото спортистът минава за непосредствен до премиера Бойко Борисов.

"Вие се провалихте! Не се справихте с епидемиологичната рецесия и допуснахте безпорядък, суматоха и всеки да се избавя самичък. Имахте премного време, само че вместо да се вслушате в рецензиите и да се реорганизирате стремително, Вие измислихте нови пиар подиуми и офанзиви ", написа Пулев.

Според него властта не е съумяла да усъвършенства живота на към този момент 6-те млн. българи, останали в родината и приканва:

"Не злоупотребявайте повече с доверието и търпението на достойния български народ! Не го подлагайте на повече унижения! Боли ме, като виждам по какъв начин няма кой да се погрижи за бедните и трудещи се предприемчиви българи. Побърквам се, като следя по какъв начин надалеч от очите и ушите на хората се разпродават държавни земи, предприятия и всевъзможни парцели, които са наши, на народа, не ваши! "

И още от обявата на Кобрата:

"Боли ме, като виждам, по какъв начин пенсионерите, които дълги години са работили за България, в този момент броят дните до идната пенсия и незаслужено пестят стотинките за самун, медикаменти и да си платят сметките.
Живейте Вие с 300 лв. на месец! "

Ето и текста на целия коментар на професионалния боксьор, оповестен в обществената мрежа:

Винаги, с все сили, се стопирам да не разясня заради доста аргументи, само че наблюдавайки деликатно предизборната акция, ще кажа единствено няколко думи за изявите, обещанията и взаимните нападки на кандидатите за властта в България.

Обръщам се към Вас, уважаеми политици:
Имам чувството, че Вашата борба, не е борба за правдивост!
Компроматите, с които взаимно се заливате, нямат нищо общо с намирането на решения за по-доброто бъдеще на България. Не виждам нищо по-различно от ново драпане за власт и манипулативно джавкане в ефир. Все неща, на които сме се нагледали, та към този момент чак ни се повръща.

Всички Вие, които през идващите седмици още веднъж ще се борите за нашия глас: Стига евтини неистини!
Омръзнаха ни празните ви обещания, двуличието, безпринципните обединения, подмолните Ви сделки, долните Ви крадливи и алчни мераци, наглото Ви безсрамно държание.

Къде Ви е достолепието бе хора, къде ви е достойнството, къде са Ви сърцата, къде Ви е любовта към личния Ви народ?!
Самозабравихте се, изгубихте се.

Толкова сте комплицирани, че чак заболели от лакомия. Хронично заболели.
Вие се провалихте!

Не се справихте с епидемиологичната рецесия и допуснахте безпорядък, суматоха и всеки да се избавя самичък. Имахте премного време, само че вместо да се вслушате в рецензиите и да се реорганизирате стремително, Вие измислихте нови пиар подиуми и офанзиви.

Така и не успяхте да подобрите живота на към този момент 6-те млн. българи, а ги оставихте на самотек.
Не злоупотребявайте повече с доверието и търпението на достойния български народ!
Не го подлагайте на повече унижения!

Боли ме, като виждам по какъв начин няма кой да се погрижи за бедните и трудещи се предприемчиви българи. Побърквам се, като следя по какъв начин надалеч от очите и ушите на хората се разпродават държавни земи, предприятия и всевъзможни парцели, които са наши, на народа, не ваши!

Колко можете да сте надарени другояче, по какъв начин ловко се разпореждате с имуществото и парите на българите. Боли ме, като виждам, по какъв начин пенсионерите, които дълги години са работили за България, в този момент броят дните до идната пенсия и незаслужено пестят стотинките за самун, медикаменти и да си платят сметките.
Живейте Вие с 300 лв. на месец!
Живот ли ще е въобще, или оцеляване...!

За тези старини ли работеха толкоз години нашите майки и татковци?!?
Многобройните български фамилии, които поставят неимоверни старания, с цел да изучат децата си и да ги пратят да живеят и да работят в чужбина. Те са обезверени и не виждат вероятност в родината си.
Тази наша татковина - България, която в никакъв случай и никой не съумя да заличи от картата на света! Тази обичана България, която непримиримият дух и религия резервираха през всички тествания, на които бяхме подложени!

Вече повече от едно десетилетие следя алчното държание, в което няма капчица обич и отговорност към съгражданите ни. Лъжите, празните обещания, предизборните трикове, манипулативните Ви заучени изречения и тъмните ви сделки за милиони в изискванията на невиждана здравна и икономическа рецесия са безусловно закононарушение и насмешка с хората.

Криеницата, т.е. фалша, на всевъзможни артистични герои и шоумени единствено ще усложнява в допълнение обстановката.
Бъдете същински бе, хора!
Бъдете почтени! Нали сякаш за България...!
Не сте за тези функции въобще, нито можете да се справите.
Понятие нямате даже! Народът ви следи, не ни будалкайте!

Да не задълбочавам и с главния проблем, който за Вас даже не съставлява интерес, евентуално тъй като няма нищо за крадене, а вие пренебрегвате съдбовно - демографската рецесия, която от десетилетия към този момент неусетно стопява нацията.

Спрете, осъзнайте се, смирете се и говорете истината!
Стига партийни тактики, стига театри, стига добре назубрени тактически лафове!
Не се продавайте за едно депутатско място – заслужете го с работа за хората..., в случай че въобще можете.
Не се поддавайте на подмолни сделки в името на личните си облаги – отстоявайте интереса на българския народ и стойте отговорно зад думите си!
Бъдете същински с народа!

В диалозите си с хората, оставам с усещането, че връзката сред политиците и обществото ни е тотално прекратена. Нито рекламните обиколки, нито вдигнатите юмруци, нито патриотично назубрените “стихове” и още по-малко долните, стратегически “циркови шоу програми”, които ни се разиграваха, а в този момент и „ панаирът “, който ни готвите, могат да обединят българското общество. Настройването на едни против други, е закононарушение пред Бога и тежка карма!

Тези “пиеси” са, освен загуба на време, а са пагубни за българския народ!
Уважаеми сънародници,
Вярвам в мъдростта и силата на българския дух! В любовта ви към България!
Не продавайте гласа си!
Той е най-голямото ни благосъстояние в публичния живот и би трябвало да бъде подобаващ.

Интересувайте се и следете тези, които ще дават обещание и ще се състезават за нашия избор. Бъдете дейни и изисквайте от тях резултати, а освен празни обещания. С напъните, лишенията и работата си, всички ние заслужаваме доста повече.

По-добро опазване на здравето, по-добри учебни заведения, по-добра правосъдна система!
Бъдете дейни и рационални!
Аз персонално, повече не мога да се помирявам с по-малкото зло, скърбя!
Не ми е задоволително!

Искам да се гордея, а не да ме е позор, че моята страна е постоянно на дъното на всички влиятелни ранглисти.
Вярвам, че можем доста повече, че всички ние, българските жители, непримиримо ще диктуваме, ще пожелаваме и няма да преставаме да поддържаме можещи, надарени хора, които с цялото си сърце и душа ще работят за положителното бъдеще на България.

Защото знам и виждам, че милиони сърца обичат България.
Ние не я даваме на комплицирани и заболели от лакомия хора!
Бъдете дружно, обичайте околните си, обичайте България мощно.
Мислено съм с вас!
Заедно сме мощни!

Кубрат Пулев
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР