Най-голямата ни задача е животът на хората, увери столичният кмет

...
Най-голямата ни задача е животът на хората, увери столичният кмет
Коментари Харесай

Фандъкова: Най-голямата ни задача е животът на хората

Най-голямата ни задача е животът на хората, увери столичният кмет Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска. Откриването на спомагателни кревати в общинските лечебни заведения е неиното предпочитание.

За страдание това е невиждана рецесия, която се случва на всички места. Следим деликатно цифрата на приети в болница. Ние имаме една даденост – здравната система в нашия град, сподели Фандъкова.

Лятото насочихме старания за доставяне на всичко, което е належащо. За страдание не можем да ги снабдим с хора, уточни още тя.

Кметът на София сподели, че вижда, че има проект за деяние. По думите й е значимо най-много да имат опция да се лекуват и хората с други болести.

Ситуацията в София е усложенана, за наслада има едно стабилизиране на новозаразените. Първото звено са общопрактикуващите лекари. Те получиха и финансов тласък. Създаването на звената в ДКЦ-тата е, тъй като имаше някакво разминаване с лечебните заведения.



Според Фандъкова в доста краен случай би трябвало най-малките деца и тези в начален учебен стадий да остават у дома. Напълно е допустимо в единични случаи да има затваряне на групи, само че персонално кметът не би желала да се стигне до изцяло затваряне на учебните заведения.

"Това е извънредно нежелателно от позиция на развиване на децата. Ние реализираме сериозен надзор ", уточни Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР