Най-голямата мултибранд верига за бижута в България откри първия си

...
Най-голямата мултибранд верига за бижута в България откри първия си
Коментари Харесай

Магазин за бижута ГОТО отвори врати в Пловдив Плаза

Най-голямата мултибранд верига за бижута в България откри първия си магазин в Пловдив на 3.11.2022г. Обектът на Goto Jewellery and Diamonds се намира в Plovdiv Plaza Mall и е 12 подред магазин в България, отличаващ се с най-голямата комерсиална повърхност до момента.

Магазинът предлага обилие от бижута с диаманти, скъпоценни и полускъпоценни камъни, елегантни минималистични модели от злато и сребро, както и съвременни аксесоари на известни фешън марки. Goto Jewellery and Diamonds подсигуряват неповторим дизайн, качество и цена, вплетени в едно с страст, изисканост и неповторимост за специфичните моменти и хора.



Мисията на GОТО е да отбелязва посредством бижута най-важните моменти в живота, запазвайки и съхранявайки страстта вечно. Веригата разполага с най-богатата гама ювелирни произведения и аксесоари на пазара - от такива за бременната жена, през към този момент гордата майка, до бижута, които са наследствени и се подаряват нормално от баба и дядо на внучетата, с цел да останат за бъдещи генерации. Портфолиото на марката предлага от бижута и аксесоари за новородени, през декорации за деца, младежи, годежни, сватбени халки до типичен бижута, които са за подобаващи за всеки мотив. За първи път в Пловдив GOTO внасят и единствения в България конфигуратор на брачни халки, с помощта на който всеки би могъл самичък да сътвори в действително време собствен неповторим модел на сватбените си пръстени.



Освен изумителните годежни пръстени и халки, най-красивата част в историята на GOTO е отдадена на най-безценното в живота – децата. В магазина може да се види единствената в България цялостна сбирка за бебета и деца, направена с обич към най-малките, включваща с изключение на авторски бижута и биберони от злато, сребро и диаманти, също и изящни детски принадлежности и аксесоари от благородни метали.



„ Пловдив е столица на културата, вторият по величина град в България с извънреден заряд. Беше разумно след 8 години развиване в София, Велинград и Варна, идващият ни обект да бъде точно тук. Избрахме Plovdiv Plaza Mall, тъй като търсихме място със заряда, който ние носим, а молът е място, което трепти от сила, със протичащи се доста разнообразни събития - по този начин, както сме разнообразни и ние ”.

Мениджърът на Plovdiv Plaza Mall- Александрина Янева, която е и директен участник в реализирането на плана, пожела доста триумф на новооткрития обект.

„ Бижутата на GOTO Jewellery and Diamonds могат да бъдат част от най-интимните ни моменти и това е една от аргументите да желаеме да ги обитаваме при нас с подобен пресантиман ”, споделя Янева.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР