Най-голямата мистерия от 130 години насам е решена, разкриха Джак

...
Най-голямата мистерия от 130 години насам е решена, разкриха Джак
Коментари Харесай

Разбулиха най-голямата мистерия от 130 години насам – стана ясно кой е бил Джак Изкормвача

Най-голямата тайнственост от 130 години насам е решена, разкриха Джак Изкормвача
След 130 години загадки, мистерията към Джак Изкормвача е решена.
След като е взета ДНК проба от кръвта по шала на една от жертвите му — Катрин Едоус, най-сетне разкриха самоличността му.
Както е известно, това е най-известният сериен палач в Англия, а и в целия свят.
Смята се, че е умъртвил най-малко 5 дами със съмнителна известност, а може би и повече. Самоличността му остава мистерия съвсем до през днешния ден.

Анализът демонстрира, че става дума за Аарон Комински, бръснар, който живее в Лондон. Космински е основен обвинен на детективите им, които тогава са водили следствието, само че в никакъв случай не е имало задоволително доказателство, с цел да бъде наказан.
Въпреки това, повече от 100 години откакто е убивал в Лондон, откривателите от университета „ Джон Морис “ в Ливърпул са съумели да разпознават фамозния сериен палач.
Джак Изкормвача е упрекнат за убийството на минимум 5 дами от източната част на Лондон през 1888-ма година. Анализът е изработен на база единствените доказателства за килъра, оставени върху четвъртата жертва — Катрин Едоус.

Предполагало се, че кръвта принадлежи на килъра.
Това не е първи път, когато Комински се свързва с убийствата.
Но за първи път изказванията са подкрепени с доказателства.
Повече от 130 години продължава мистерията към Комински. И до момента по този начин и не е доказана неговата идентичност като отговорен за убийствата. Както е известно, Джак Изкормвача е една от най-мрачните фигури в престъпната история на Лондон. Убиецът въодушевил толкоз книги и филми, остава незнаен повече от 100 години, до момента в който загадката бива разкрита.

За Комински се знае малко. Той е бил полски еврейски бежанец, който се мести в Англия, откакто страната му попада под съветско въздействие. За да избяга от съветския царски режим той бяга от страната си.
Очевидно е имал психологични отклонения, защото през 1891 година е изпратен в психиатрична болница. Предвид тежкото си положение и ужасяващите условия в тези „ лечебни заведения “, осем години по-късно умира.
Инфо: Разкрития.ком

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР