Най-голямата ми мечта е да инвестирам в бъдещето на децата

...
Най-голямата ми мечта е да инвестирам в бъдещето на децата
Коментари Харесай

Ето какво ще направи с наградата победителката от Фермата Веселка – тя е на 25 и вече има три деца

" Най-голямата ми фантазия е да влагам в бъдещето на децата си “. Това сподели в изявление за предаването " Тази неделя “ Веселка Маринова, която за повторно спечели риалити формата " Фермата “ по bTV.

Така тя още веднъж получи огромната премия от 100 хиляди лева

Със средствата от петия сезон на формата многодетната майка направи къща за посетители в Троян. Сподели, че е отворила и кафене в града.

Веселка е на 25 години, има три деца и нелек живот. " Не скърбя за нито една компликация, през която съм предходна в моя живот. Гордея се с всяка една рана и с всяко мое изправяне. Смятам, че тъкмо тези неща са ме създали един мощен човек, само че се веселя че не съм изгубила човешкото в себе си “, показа победителката във " Фермата “ 8.

Младата жена счита, че е спечелила гласовете на феновете, тъй като доста от тях са се припознали в нея.

Мотото на формата тази година беше " Мостът на времето “. Участниците обаче не съумяха да построят мост. Според Веселка повода е, че са били доста разнообразни – с друга ценностна система.

До финала на риалитито доближиха трима мъже и три дами - Яни (победител в сезон 3), Иван, Чавдар, Веселка (победител в сезон 5), Валерия и Камелия, която сложи рекорд с пет поредни сполучливи дуела.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР