Най-голямата банково-застрахователна група в България – КВС Груп, и най-голямото

...
Най-голямата банково-застрахователна група в България – КВС Груп, и най-голямото
Коментари Харесай

Академията за устойчиво управление на ОББ инвестира в адаптивни специалисти

Най-голямата банково-застрахователна група в България – КВС Груп, и най-голямото висше учебно заведение в страната – СУ „ Св. Климент Охридски “, слагат началото на.

Обучението в академията стартира на 18-и март. Основните тематики – устойчиви финанси, зелена, кръгова и обществена стопанска система, енергийна и климатична политика, акомодация и резистентност към измененията в климата, ще бъдат показани от потвърдени специалисти. Сред тях са доцент доктор Атанас Георгиев, декан на Стопанския факултет и началник на катедра „ Икономика и ръководство по браншове “; доцент доктор Марселен Йовоган, началник на катедра „ Финанси и счетоводство ” при СУ „ Св. Климент Охридски ”; гл. ас. доктор Марина Стефанова, шеф на магистърска стратегия „ Отговорно и стабилно ръководство “ в Стопански факултет; гл. ас. доктор Мария Трифонова, помощник в катедра „ Икономика и ръководство по браншове “. Неправителственият бранш и бизнеса ще бъдат показани надлежно от лекторите Апостол Дянков, старши климатичен специалист във WWF България и доктор Кирил Величков, шеф „ Европейски планове и финансови институции “ в ОББ.

ще образова експерти, способни да предложат набор от новаторски решения във всички обществени и частни пазари и да насочват капитала на фирмите, освен с цел да оформят финансова облага, само че също по този начин и да трансформират въздействието, което имаме върху околната среда. Курсистите ще се научат по какъв начин да основават гъвкави бизнес модели, поддържащи дълготраен напредък. Академията ще влага в адаптивни експерти с регулаторен профил, готови да донесат иновативност и положителен имидж на компанията, за която работят, както измежду чиновници, по този начин и пред клиентите и обществото.

„ Живеем във време, когато екологичното, обществено и корпоративно ръководство е в основата на устойчивото и отговорно вложение. Компаниите от ден на ден се убеждават, че бизнесът им ще да бъде сполучлив единствено в случай че основава стойност за всички заинтригувани страни. ОББ влага в професионалното и персонално развиване на своите чиновници, сътрудници и сътрудници, тъй като има вяра, че това е основата за постигането на по-големи цели “, показа Теодор Маринов, изпълнителен шеф „ Легаси и дъщерни сдружения “ и водач на програмата „ Устойчиви финанси “ в ОББ.

Всичко за „ КВС България - ESG Академия “ можете да научите на специфичната платформа –
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР