Най-големият успех на правителството до този момент е начинът, по

...
Най-големият успех на правителството до този момент е начинът, по
Коментари Харесай

Премиерът обясни причината за създаването на списъка за прокуратурата

Най-големият триумф на държавното управление до този миг е методът, по който ръководи Коронавирус вълната до този миг. Създадохме нова система за това и тя проработи сносно. Не се наложи да затваряме страната. Това съобщи в ефира на " Събуди се " министър председателят Кирил Петков.

Той призна, че ръководещите непрестанно вършат неточности. " Никой не се е родил теоретичен. Сигурен съм, че вършим всичко, което можем. Радвам се, че има и критици, само че като тим обединението прави доста неща ", разяснява министър-председателят.
Петков изясни и по какъв начин е почнал проблема с образуването и предаването на Прокуратурата на листата с имена на хора, които съгласно министър-председателя би трябвало да бъдат разследвани и проверявани. " Главният прокурор пристигна при мен да приказваме по значими въпроси, тъй като моята врата е отворена за всички институции. Аз го попитах за какво нямаме резултати по това, за което цялото общество приказва от заран до вечер. Той попита какво имам предвид и аз тогава споделих няколко имена. След това той потегли да изисква листата. В него ограничих имената до 19 и предадох листата на 20-ия ", сподели Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР