Най-големият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън днес навършва

...
Най-големият син на принц Уилям и Кейт Мидълтън днес навършва
Коментари Харесай

Принц Джордж отново пред обектива на своята майка

Най-големият наследник на принц Уилям и Кейт Мидълтън през днешния ден навършва 8 години. Както повелява традицията, принц Джордж още веднъж застана пред обектива на своята майка, облечен с поло тишърт и къси панталони. Това е следващият съчувствен портрет, дело на херцогинята на Кеймбридж, която постоянно прави и споделя фотоси на децата си за рождените им дни. Кадърът беше споделен още през вчерашния ден в формалния профил на Уилям и Кейт в Инстаграм.

Напоследък принц Джордж се появява на много обществени изяви, несъмнено, в компанията на своите родителите. Съвсем неотдавна той трогна всички фенове с прочувствените си реакции на финалния мач сред Англия и Италия по време на европейското състезание по футбол. Освен това беше облечен в синя риза, раирана вратовръзка и панталон, тъкмо като татко си. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Prince George of Cambridge (@princegeorgeofcambridgeuk)

След като локдауна във Англия продължи месеци наред, сигурно и родителите, и децата са щастливи, че сега могат да излизат на открито и да посещават разнообразни събития. Неотдавна принц Уилям показа за облекчението, че децата му могат да се върнат в учебно заведение.

„ Наложи се да станем и учители и аз персонално непрестанно се разпръсквам в разнообразни направления, пробвайки се да бъда добра във всичко, само че на края на деня се усещам в действителност изтощена “, показа преди време и херцогинята на Кеймбридж. „ Станах даже коафьор по време на този локдаун, за смут на децата ми “, с усмивка описа още тя. Сега сигурно цялото семейство се радва на едно по-щастливо лято.

 
12 трогателни фрагмента, направени от Кейт Мидълтън на децата й

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР