Най-големият син на баскетболната легенда Майкъл Джордан – Джефри, е

...
Най-големият син на баскетболната легенда Майкъл Джордан – Джефри, е
Коментари Харесай

Закопчаха българския зет, син на Майкъл Джордан

Най-големият наследник на баскетболната легенда Майкъл Джордан – Джефри, е бил задържан в Скотсдейл (щат Аризона). Впоследствие той е бил освободен, само че с повдигнато обвиняване за нахлуване. Предстои обаче прокуратурата да реши дали обвиняването ще докара до правосъден развой.

32-годишният Джефри Джордан, който през 2019 година се ожени за българката Радина Анева, е бил в локалния бар „ Каса Амигос “, когато паднал и си блъснал главата. Откаран е в болница за приемане на здравна помощ, само че там е нападнал медицинския личен състав.

Агресивното държание на българския шурей е почнало още в бара, където е налетял на защитата, която се пробвала да го води до болничното заведение. Самото му пострадване в заведението не е било резултат на сборичкване, а на невнимателно държание.

Според очевидци Джефри Джордан е бил комплициран и объркан след рухването. Вероятно това е предизвикало и нападателната му реакция към медицинския личен състав.

Синът на Майкъл Джордан също беше баскетболист. Игра за университетските обори на Илиноис и Централна Флорида. Изигра общо 107 мача от колежанското състезание, и имаше приблизително по 2 точки на среща. През 2012 година приключи баскетболната си кариера.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР