Най-големият съюзник на Русия, Беларус, е готова за съюз с

...
Най-големият съюзник на Русия, Беларус, е готова за съюз с
Коментари Харесай

Обрат!: Най-големият съюзник на Русия, Беларус, е готова за съюз с НАТО!

Най-големият съдружник на Русия, Беларус, е подготвена за съюз с НАТО! Но единствено в случай че Алиансът приключи „ нападателната си изразителност и дейности “ против нея. Това съобщи министърът на защитата на страната Виктор Хренин на брифинг.

„ Република Беларус е отворена за военно съдействие с всяка страна “, съобщи Хренин. „ Готови сме да обновим прагматичния диалог… Въпреки дейностите на държавните управления на разнообразни страни, Беларус не счита нито една нация за зложелател. “

Беларус, е подготвена за съюз с НАТО

НАТО нормално не употребява нападателна изразителност по отношение на Минск. По-скоро беларуското държавно управление е това, което насочва разнообразни непроверени изказвания по отношение на желанията на Алианса.

Така да вземем за пример на 31 март 2023 година в тирада пред беларуския народ и Националното заседание диктаторът Александър Лукашенко съобщи, че страните от НАТО се готвят да нахлуят в страната.

На 9 юни 2023 година съветският деспот Владимир Путин разгласи, че Москва ще стартира да разполага тактически нуклеарни оръжия в Беларус след 7-8 юли. Ход, който Съединени американски щати „ остро осъдиха “.

На 16 юни Путин съобщи, че Русия сякаш към този момент е разположила първите нуклеарни оръжия в Беларус.

На 26 декември Лукашенко съобщи, че всички съветски нуклеарни оръжия, които трябваше да бъдат доставени в Беларус, към този момент са в страната.

Минск няма да може независимо да употребява съветски нуклеарни оръжия.

Това съобщи на 21 юли заместник-ръководителят на съветското външно министерство Сергей Рябков. Според отчет на украинската осведомителна организация УНИАН.

Тактическите нуклеарни оръжия, които Русия е изпратила в Беларус, са били изведени от употреба и авансово маркирани за ремонт. Това съобщи началникът на украинското отбранително разузнаване Кирил Буданов в изявление за украинския ефирен канал 1+1 на 1 септември.

 

Източник – /Превод:SafeNews

Още вести четете в секция Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР