Най-големият ритейлър у нас – Kaufland Българя сваля цените промоционално

...
Най-големият ритейлър у нас – Kaufland Българя сваля цените промоционално
Коментари Харесай

Над 30 вида сирена и кашкавали с намаление до 30% тази седмица в Kaufland

Най-големият ритейлър у нас – Kaufland Българя смъква цените промоционално на 34 типа сирена и кашкавали тази седмица, като най-търсените артикули се оферират с до 30% понижение. Компанията дава на своите клиенти многообразие от типове и марки млечни артикули, в това число и такива от личната си българска марка „ Брей! “.

В хипермаркетите на веригата могат да бъде открит богат избор от кашкавал от краве мляко с понижение до 30%, като ритейлърът се е погрижили за всеки усет – от феновете на гюбека до тези на кашкаваленото роле, което е с 25% отстъпка. Над 20 типа са сирената с промоционална цена. Млечните оферти от витрината с обслужване доближават до понижения от 40%, включително са и сирената с по-специфични усети като тези с маслини или кимион. Голямото понижение на сирена и кашкавали обгръща интервала от понеделник (27.03.) до неделя (02.04.).

За оптимално облекчение на седмичния пазар, ритейлърът предлага хрумвания и особено подбрани предписания от Kaufland, които можете да намерите. Менюто обгръща необятна гама усети и ползи - от интернационална кухня до сезонни вкусотии, от сладкиши с доста сметана до веган специалитети.

на Kaufland с всички специфични оферти, оферират нова порция атрактивни оферти всеки понеделник. Към тях всеки четвъртък компанията прибавя още повече атрактивни предложения за уикенд извършване на покупки.

Информирайте се за Kaufland преференциалните цени и във.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР