Най-големият хит на дуета изплагиатстван без разрешение и уредени авторски

...
Най-големият хит на дуета изплагиатстван без разрешение и уредени авторски
Коментари Харесай

Румънеца и Енчев с намек към Стораро: Неграмотни и нагли хора. Ще си търсим правата

Най-големият шлагер на дуета изплагиатстван без позволение и уредени авторски права.
Прясно завърналия се на сцена рап дует Румънеца и Енчев даде публичност на брутална кражба на най-големия им шлагер „ Пипни ме тук “. Фрагменти от парчето им се появиха в няколко музикални плана напоследък, а наглите крадци отказвали да си уредят правата законно. Румънеца и Енчев не назоваха имената на хитреците, само че излиза наяве, че измежду тях визират Тони, Фики и Емрах Стораро.
„ Песента ни най-нагло е цапцаросана от няколко места. Появяват се най-емблематичните думички от „ Пипмни ме тук “ в някакви кючеци. Шокиращо е това – тулуп си клати корема на така наречен цапцаросана „ Пипни ме тук “. Става милионер въз основата на нашата ария, взима 1500 евро да си клати корема и да яде баклавички пред заведения. После едно цяло семейство и тримата артисти я вършат по няколко пъти.. Те си я пеят.. Имаш ли револвер, напряко да се гръмна?! “, закодирано приказва Енчев по Нова телевизия.
Дуетната му половинка Румънеца също е засегнат, само че чака съответно отношение от страна на плагиатите: „ Ние сме доста готини и усмихнати хора. Би трябвало да няма правосъдни каузи, бихме желали да се разберем по положителния метод. Но никой не ни се обади да ни пита. До ден сегашен не са ни се обадили да ни питат желаете ли нещо “. Енчев обаче е безапелационен, че бавят, само че не не помнят. „ Ако не престават да ни се подиграват, в някакъв миг ще си търсим правата по правосъден път. Да си добър и да си малоумен са две разнообразни неща. Никога не съм предполагал, че някой ще ни вземе най-големия шлагер и ще го направи кючек “, засегнат е Георги Енчев.
Някои си мислят, че можело половин такт, можело няколко думи, не знам си какво, това са български измислици, споделят го хора, които не схващат авторските права и сродните права, безапелационен е рап дуета. „ Това са необразовани хора, които са задоволително самоуверени и нагли, с цел да го създадат. Ако бяха пристигнали през цялото време да ни попитат, щяхме да си стиснем ръцете и изобщо нямаше да водим този диалог. Само че в България някои хора работят по този начин като че ли света почва от тяхната улица, от техния адрес. Тук никой не почита никой. Никакъв, дори нулев почит “, огорчени са Румънеца и Енчев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР