Най-големите компании в , в частност BASF SE, планират съкращаване

...
Най-големите компании в , в частност BASF SE, планират съкращаване
Коментари Харесай

Най-големите компании в Германия намаляват производството на амоняк

Най-големите компании в, в частност BASF SE, възнамеряват редуциране на производството на амоняк поради повишението на цените на газа в Европа и света, оповестява организация Reuters, базирайки се на източници.

Така да вземем за пример, производителят на торове Yara, който ръководи третото по величина дружество в Германия за произвеждане на амоняк в Брунсбютел съобщи, че производството му в цяла Европа сега е с 27% по-ниско от потенциала заради внезапното повишаване на цените на газа.

" BASF, най-голямата химическа компания в света обмисля опцията за по-нататъшно редуциране на производството на амоняк по отношение на повишението на цените на природния газ, което може да има последици за всички сфери - от селското стопанство до производството на газирани питиета ", оповестяват източниците на организацията.

Освен това, най-големият производител на амоняк в Германия SKW Piesteritz и четвъртият по величина производител на амоняк Ineos също оповестиха, че не изключват понижаване на производството заради спирания в доставките на съветски газ.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР