Най-големите американски банки смятат, че американските потребители са издържали цикъла

...
Най-големите американски банки смятат, че американските потребители са издържали цикъла
Коментари Харесай

Банките казват, че потребителите в САЩ са в добра форма, но проучване показва, че Байдън не получава кредит

Най-големите американски банки считат, че американските консуматори са издържали цикъла на повишение на лихвените проценти на Федералния запас в добра форма, само че ново изследване демонстрира, че Джо Байдън получава няма заем преди изборите през ноември.

Гласоподавателите в Айова ще стрелят при започване на процеса на номиниране на републиканците за президент в понеделник, като проведат събрания, с цел да изберат своя избор.

Очаква се доверието на потребителите да играе решаваща роля в конкуренцията. Но изследване в неделя сподели, че единствено 13 % от американците считат, че са по-добре при президента на Съединени американски щати.

Инфлацията е намаляла внезапно през 2023 година от високите 9,1% през миналата година до 3,4% през декември, до момента в който безработицата е на релативно ниските 3,7%. Все отново по-малко от една трета от интервюираните в анкета на ABC/Washington Post в неделя имат вяра, че Байдън прави добра работа в ръководството на най-голямата стопанска система в света.

Въпреки това през последните дн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР