Най-евтиното сирене носи белезите на ментето, но не е разпознаваемо

...
Най-евтиното сирене носи белезите на ментето, но не е разпознаваемо
Коментари Харесай

Богомил Николов: Най-евтиното сирене носи белезите на ментето

Най-евтиното сирене носи белезите на ментето, само че не е разпознаваемо за всеки един човек. Това съобщи Богомил Николов от Асоциация на дейните консуматори в утринния блок на Нова телевизия. 

Около 8-9 лв. е минималната цена, на която може да се продава естественото сирене. Високата цена не е гаранция за качествено сирене, посочи Николов и добави, че подозренията на потребителите за качеството на продуктите постоянно остават.

По думите му доста рядко високата цена може да крие артикул, който е менте. 

Николов поздрави Министерство на земеделието с мотив да раздели продуктите с палмово масло от същинските артикули.

Илюзия е да се мисли, че за 5.49 лева се купува на ниска цена сирене. Вие купувате скъпа вода и скъпа палмова лой, тъй че нищо няма да се промени за потребителя. Това, че цената наподобява по-скъпа, значи, че няма да си купуваме вода за тези пари, аргументира се Николов. 
 Горчивата истина за сиренето Горчивата истина за сиренето
Сиренето е неизменима част от ястията, които консумираме. Едва ли можете да си визиите шопска салата, омлет или баница без този млеч...

Ако ние имаме по-активен контрол и ефикасна активност на институциите в учебните заведения и детските градини може доста бързо да се отстраняват проблемите с имитиращите артикули, безапелационен бе Богомил Николов. 

Според него, в случай че инспекциите са единствено в магазините и супермаркетите няма да се отстраняват явленията с имитиращите артикули. 

Той уточни, че насипните сирена ще си останат и ще се продават и отсега нататък. 

Прочетете още по тематиката:

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР