Най-епичният филм в историята на телевизионите сериали вече завърши. Може

...
Най-епичният филм в историята на телевизионите сериали вече завърши. Може
Коментари Харесай

Ако сте преживели финала на Игра на тронове, припомнете си Западен свят

Най-епичният филм в историята на телевизионите сериали към този момент приключи. Може да сме недоволни, само че това е към този момент факт. С какво можем да сменяем " Игра на тронове "? Нали не сте не запомнили за друга хитова поредност на HBO - " Westworld ” или " Западен свят ".

Фантастичният трилър на Джонатан Нолан и Лиса Джой, основан на едноименния филм на Майкъл Крайтън от 1973 година, бе излъчен за първи път през лятото на 2016 година и с всеки епизод любознанието ни се засилваше от ден на ден.

Историята се развива в фиктивен " Западен свят ", пресъздаващ Дивия Запад на Америка. Това е самобитен увеселителен парк, обитаем с високотехнологични роботи - хостове (домакини), които нямат визия за своята същина и предопределение. А то е точно, че са играчки в ръцете на богатите посетители, които имат свободата да се забавляват и гаврят с тях, както пожелаят, без опасността от отмъщение. Всеки ден роботите се разсънват без памет за своята орис и стартират функциите си изначало. Но неуловима неточност в препрограмирането им довежда до постепеното осъзнаване на някои от тях.

Във втори сезон станахме очевидци на непредвидения срив на измисления парк за занимания, който се трансформира в същинска гладиаторска сцена за хора и хостове. Но дали всичко не бе една авансово програмирана игра?

Трейлърът, който HBO пусна тези дни към третия сезон на поредицата, ни загатва, че интригата може би ще се разгърне оттатък рамките на парка. За това ни приготви и последния епизод от предходната година, когато разбрахме, че хостовете към този момент са придобили самостоятелност и имат свои проекти.

Датата на излизане на новите епизоди още не е оповестена, само че се чака сериалът да тръгне на дребния екран през идната година.

Нека забележим първия филмов откъс. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР