Най-доброто сдобряване според мъжете след скандал с партньорката е сексът,

...
Най-доброто сдобряване според мъжете след скандал с партньорката е сексът,
Коментари Харесай

Най-добрият начин за сдобряване - секс!

Най-доброто помиряване съгласно мъжете след скандал с партньорката е сексът, до момента в който дамите избират откровеното опрощение.

Резултатите от психическо проучване със специфични въпросници на американски учени от "Bucknell University " в Пенсилвания сочи, че представителите на двата пола имат много разнообразни разбирания за обстановката след абсурда.

Мъжете са най-доволни, в случай че вършат секс за помиряване с партньорката, защото по този метод това значи, че още е налична за интимни милувки и не значи завършек на връзката, разяснява ръководителят на изследването проф. Джоел Уейд.

Жените нямат полови упования от мъжете, а единение формалното опрощение, което по опция да бъде съпроводено със сълзи в символ на разкайване.

Жените обръщат повече внимание на прочувствения аспект от страна на колегата след абсурда, защото отделеното време дружно за разискване на аргументите за кавгата ще засвидетелства родителската му ангажираност, написа Ladyzone. Това в подсъзнанието на дамите е "сигнална лампичка " за бъдещо устойчиво семейство, в което дамите избират да влагат времето си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР