Най-доброто по най-мъжкия канал от семейството на Viasat World –

...
Най-доброто по най-мъжкия канал от семейството на Viasat World –
Коментари Харесай

`Тежкотоварни спасявания`, `Редки коли` и `Австралийски търсачи на злато` по Viasat Explore |

Най-доброто по най-мъжкия канал от фамилията на Viasat World – – през август:

Тежкотоварно избавяне: 401
Започва от сряда, 4 август, в 22:00 ч.

Сезон: 1 (ПРЕМИЕРА)
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Heavy Rescue: 401



Поредицата се концентрира върху група тежкотоварни водачи, които работят, с цел да поддържат придвижването по някои от най-заетите и сложни пътища на планетата. Всеки ден до 400 000 транспортни средства пътуват по автомагистралите в Онтарио. Участък 401 в през Торонто е най-заетата права от автомагистрала в света. Когато има злополучие, натискът е голям пътищата да бъдат почистени и отворени още веднъж.

Полицията и Министерството на превоза разчитат на нашите тежкотоварни спасители да лимитират затварянията до най-малко. Екипите постоянно работят на сантиметри от откритите ленти и форсират придвижването. Това е история за мъже и дами, изправени пред невероятни залози в забързана и неумолима среда. Работни места и животи зависят от тези автомагистрали, а от тежкотоварните спасители - да ги държат отворени.



Рубрика: Златна седмица
Всеки ден от петък, 13 август до четвъртък, 19 август

За да отбележим новия сезон на " Австралийски търсачи на злато ", ще създадем златен целия канал Explore. Насладете се на епизоди от " Австралийски ловци на злато " всеки ден през целия ден в продължение на една седмица.



Австралийски търсачи на злато
Започва от четвъртък, 19 август, в 22:00 ч.

Сезон: 6 (НОВ СЕЗОН)
Брой епизоди: 20 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Aussie Gold Hunters
Година: 2020

Този сезон е най-трудният до момента, защото седемте екипа златотърсачи се борят с възходящата горещина и подлата пустиня, решени да завоюват най-високата цена на австралийско злато в историята. Тази година екипът на " Посейдон " се завръща след голямата облага от 350 000 $ през предишния сезон, а " Дъст Девилс " се впускат в най-скъпата и рискована интервенция до момента, преследвайки най-голямата цел в историята на " Австралийски търсачи на злато " - 600 унции или над 1,5 милиона австралийски $! Нова двойка започва търсене в субтропичната пустиня на щата Куинсланд, а в региона Пилбара в Западна Австралия новият тим " Фералс " се сблъсква с изпепеляващата горещина на северната пустиня.



Редки коли и облага
Започва от петък, 27 август, в 21:15 ч.

Сезон: 3 (НОВ СЕЗОН)
Брой епизоди: 15 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Bangers & Cash

Присъединете се към семейство Матюсън, които търсят и откриват нови притежатели за типичен коли от гаража си в Йоркшир. Торнтън-ле-Дейл е картинно село, известно измежду туристите, които желаят да избягат от напрежението на всекидневието си, само че също и седалище на фамилната династия от търговци на класичеки коли от Северен Йоркшир. От гаража в селото фамилният бизнес търси типичен коли, мотори и сувенири, с цел да ги продаде на търг. От необичаен Астън Мартин на стойност повече от 100 000 английски лири, през скъпоценна Кортина с единствен притежател на стойност 10 000 английски лири, до остарял ван, който коства по-малко от 1000 английски лири - нито едно транспортно средство не убягва на Дерек - главата на семействот със пристрастеност към инженерството и дните, когато автомобилизмът е бил обичаното занятие на фамилията.



Viasat Explore е основан от освен това. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и невероятното ни движи напред. От настоящи научни открития до ежедневния живот на забавни хора, които вършат всичко по малко по-различен метод. За цялостната стратегия на ТВ канала следете

Следете ни и на

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР