"Най-доброто нещо, което съм направил в живота ми е това,

...
"Най-доброто нещо, което съм направил в живота ми е това,
Коментари Харесай

СНИМКИ показват голямата любов между закланата Андрея и приятеля й

"Най-доброто нещо, което съм направил в живота ми е това, че те срещнах. Най-добрият подарък, който съм получил в живота ми е твоята обич и най-хубавото нещо, което в миналото ми се случвало е, че те обичам! " Това са думи на Мирослав Илиев към убитата Андрея от 1 ноември 2018 година.

От профила във "Фейсбук " на момчето излиза наяве, че двамата са имали дълга и безоблачна връзка, изпълнена с доста обич и съгласие.

Двамата са били дружно няколко години и непрекъснато са споделяли фотоси, които демонстрират какъв брой са били щастливи.











"Светът има огромна потребност от хора като теб, красавице " са други благи думи на Мирослав към приятелката му. Припомняме, че по-рано родственици и другари на убитата Андрея направиха значими разкрития от съдбовната нощ.

В последното денонощия доста нейни близки заляха мрежата със фотоси и жалейки.



Много от клиентите желаеха гибел за убийците на момичето.





Вчера полицията задържа 17-годишен гражданин на Галиче като причинител на бруталното ликвидиране на 18-годишната Андрея. Тийнейджърът се споделя Аксел О., а не както някой се опита да го прекръсти на Ангел.

Аксел и братовчед му Д.О били арестувани и разпитвани с часове за бруталното ликвидиране.

Накрая убиецът рухнал и направил признания, посочил и ножа на криминалистите. Според локалните, има арестуван и втори човек като съпричастен по случая, а Д.О. е освободен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР