Най-добрият тенисист в света Новак Джокович направи първия си коментар

...
Най-добрият тенисист в света Новак Джокович направи първия си коментар
Коментари Харесай

Джокович с първи коментар: Разочарован съм

Най-добрият тенисист в света Новак Джокович направи първия си коментар по отношение на произнесеното по-рано през днешния ден правосъдно решение да бъде депортиран от територията на Австралия. Както е известно, тричленен правосъден състав на Федералния съд отхвърли желае на Джокера да бъде бъде анулирана заповедта на миграционния министър Алекс Хоук да анулира входната му виза за страната. Така Ноле няма да получи правото да пази купата си от Australian Open и да опита да завоюва рекордната за историята 21-а купа от Големия шлем.

„ Искам изказването ми да е малко, с цел да обобщавам решението на съда. Сега ще си взема малко време да си умря и събера, преди да направя спомагателни мнения. Разочарован съм от решението на съда, да не почете моята молба за преразглеждане на заповедта на министъра да анулира моята виза, което значи, че не мога да остана в Австралия и не мога да играя на Australian Open “, съобщи Джокович.

„ Уважавам присъдата и ще спомагам на съответните управляващи в процеса на моето тръгване от страната. Не ми е прелестно, че целият фокус беше върху мен през последната седмица и половина. Надявам се в този момент всички да се фокусираме върху тениса и шампионата. Искам да пожелая на всички играчи, публични лица, чиновници, доброволци и почитатели всичко най-хубаво за шампионата “, добави международният №1 в мъжкия тенис.

„ Не на последно място желая да благодаря и на моите семейство, другари, тим, поддръжници, почитатели и сръбски приятели за непрестанната поддръжка. Вие бяхте необикновен източник на мощ за мен “, приключи сърбинът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР