Най-добрият тенисист в света Новак Джокович е добре известен с

...
Най-добрият тенисист в света Новак Джокович е добре известен с
Коментари Харесай

Коя е Йелена, жената на Новак Джокович, която е плътно до него

Най-добрият тенисист в света Новак Джокович е добре прочут с уменията си на корта, само че в последно време притегли вниманието към себе си заради други аргументи. На сърбина му беше отказано да влезе в Австралия на 5 януари заради имунизационния му статус преди Australian Open 2022. 34-годишният тенисист, чиито юристи настояват, че той е освободен от ваксина против CОVID-19 по медицински аргументи, по-късно беше арестуван в имиграционен център в Мелбърн. Джокович беше освободен от там на 10 януари, откакто съдът се произнесе в негова изгода ().

Жена му Йелена Джокович беше компактно до него и обществено го отбрани в обществените мрежи. Тя го е подкрепяла през цялата му процъфтяваща спортна кариера, само че 35-годишната Йелена сигурно е освен това от примерна брачна половинка.
Училищна обич

Преди да се оженят през 2014, Йелена Джокович – някогашна Ристич – има 8-годишна връзка с Новак. Те в действителност са учили в едно и също приблизително учебно заведение. Тяхната обилна сватбена гала се състоя на територията на курорта Аман Свети Стефан в Черна гора, единствено дни откакто Джокович завоюва втората си купа от " Уимбълдън ". Лъчезарната младоженка беше облечена в изящна рокля на Сара Бъртън, изобретателен шеф на стилната марка Alexander McQueen.

Пътешественик по душа

Като брачна половинка на тенисист и мултимилионер бизнесмен, Йелена е посетила доста страни, подкрепяйки мъжа си на разнообразни шампионати. Но любовта ѝ към пътешествията се е зародила доста преди да стане госпожа Джокович. След гимназията Йелена се мести да живее в Италия и приключва бакалавърска степен по Бизнес администрация в университета " Бокони " в Милано. След това получава магистърска степен от Международния университет в Монако.

Отдадена майка

Двойката посрещна първото си дете – наследник на име Стефан – през 2014 година Тогава Новак разгласи щастливата вест в Twitter, пишейки: " Стефан, нашето бебе ангелче се роди! Толкова се гордея с моята красива брачна половинка Йелена! Благодаря ви доста за вашата обич и поддръжка. Обичаме ви всички!!! ". През 2017 на бял свят се появи и тяхната щерка Тара. Йелена е освен отдадена майка на две деца, само че и се грижи за двете кучета на фамилията.

Управител на фондацията на Новак Джокович

Между аплодисментите за брачна половинка си и развъждането на децата им, Йелена ръководи благотворителната организация на двойката, фондацията " Новак Джокович ". Тя има за цел да помогне на деца в неравностойно състояние и да усъвършенства просветителната система на Сърбия.

Блогър

35-годишната Йелена също по този начин започва едноимен блог, където показва своите писателски умения и споделя персонални истории, препоръки и рекомендации.

" Осъзнах, че с моята незаинтересованост и в никакъв случай не изобилен апетит за познание, се трансформирам и видоизменявам с такова движение, че е в действителност мъчно да ми сложат етикет или да ме слагат в една избрана кутия. Аз съм на всички места и на никое място. Неразбрана и изцяло оценена ", написа тя един път на своите читатели.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР