Най-добрият сандвич в целия свят се приготвя в Турция според

...
Най-добрият сандвич в целия свят се приготвя в Турция според
Коментари Харесай

Турският дюнер Томбик е най-вкусният в света, как се прави

Най-добрият сандвич в целия свят се подготвя в Турция съгласно ранглиста на онлайн пътеводителя за обичайната храна " Тейст Атлас ".

Турският дюнер " Томбик " покорява върха на новата кулинарна ранглиста на сандвичите, известни с неповторимите си усети по целия свят. Основна съставна част в този сандвич е месото, печено на въртящ се шиш, което се слага в разрязано по дължина хлебче. Сандвичът с хрупкава коричка и мека вътрешност, в който постоянно се слагат и други съставки - разнообразни зеленчуци и сосове, получава 4,7 от общо 5 звезди, цитира Българска телеграфна агенция.

На второ място в класацията е ливанският сандвич " шауарма ", а трети - виетнамският " бан ми ". Четвъртото място е отделено за канадския сандвич с пушено месо от Монреал, а петата позиция още веднъж е непокътната за виетнамския " бан ми ", само че този път с добавка от месо, краставица, туршия от ряпа, морков и майонеза.

Следващите места в класацията остават за други апетитни оферти - мексиканските сандвичи " тортас " (шести в класацията), американският сандвич с рачешко (седми), аржентинският сандвич с говеждо месо (осми), италианският " моцарела ин кароца " (девети) и португалският " прего " (десети).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР