Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще атакува бъдещи успехи в

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще атакува бъдещи успехи в
Коментари Харесай

Григор Димитров гони каръка с нова прическа

 Григор и Джокович се състезават кой ще се изпоти повече (видео)  Григор Димитров има да пази кошмарните 3280 точки до края на сезона
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще нападна бъдещи триумфи в оставащата част от сезона с нова прическа, откакто прочут фризьор се похвали в обществените мрежи, че е подстригал българина.

Талантът от Хасково най-вероятно се пробва да обърне неприятния си шанс от последните шампионати и най-сетне да запише добър резултат този сезон.

За да се случи това Гришо заложи на стилиста на звездите Росарио Копола, който пък придаде нехаен разчорлен тип на първата ни ракета. Малко по-късно коафьорът се похвали и с фото от работата си и обръщение: " Винаги е наслаждение за мен да те срещна, шампионе ".

Копола е виновен за косата на доста звезди от стилния подиум, отпред с Виктория Силвстред и Адриана Скленарикова. Във футбола пък на него за външния си тип се доверяват Оливие Жиру и Сеск Фабрегас.

Иначе мениджърът на Димитров - Георги Стоименов опроверга слуховете, че българинът се е разделил със своя треньор Дани Валверду. Причина за спекулациите стана сватбата на венецуелския експерт, на която не се появи информация Гришо да участва.

Българинът ще се завърне в надпреварите идната седмица на шампионата от сериите " Мастърс " в Торонто.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР