Най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев се завърна

...
Най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев се завърна
Коментари Харесай

Кобрата с голяма новина! Ще влиза ли в политиката

Най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев се завърна през днешния ден в България откакто победи на галавечер в Тексас MMA звездата Франк Мир в нов военен формат " Триадна борба ",

„ Противникът не беше на моето равнище, победих за България. Не считам, че е чак толкоз огромно достижение. Боксът не е на назад във времето, а в противен случай. Преживяването беше друго, почти си е бокс, просто по-мръстен бокс, тъй като има повече битка и клинчове ", изясни Кобрата.

" Напълно е действително да получа още веднъж късмет за международната купа, тъй като съм в десетката на тежка категория в света. Един-два мача другата година и считам, че третият път ще пристигна “, съобщи той.

„ Повечето неща в живота ги върша по-накрая, за какво тогава да не взема и купата в края на кариерата ми? Чувствам се като на 19, супер съм и се усещам доста мощен и зареден. Когато съм квалифициран, здрав и без травми, нещата се случват по друг метод - работя върху нови неща, да вземем за пример върху удара с дясна ръка, тъй като ми беше дълго време контузена ", уточни Пулев.

„ Имам още какво да дам на България и на бокса. Кубрат няма политически упоритости. Кубрат е човек, който, в случай че може да помогне, ще го направи. Не е за мен, ще го направя за България, не за Кубрат.

 

 
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР