Най-добрият ни алпиец Алберт Попов използва профила си в социалните

...
Най-добрият ни алпиец Алберт Попов използва профила си в социалните
Коментари Харесай

Алберт Попов навръх 3 март: На този ден искам да благодаря на всички, които подкрепят мен, както и всички останали български спортисти

Най-добрият ни алпиец Алберт Попов употребява профила си в обществените мрежи, с цел да поздрави всички българи по случай Националния празник 3 март, на който през днешния ден означаваме 146 години от Освобождението.

По този мотив Алберт разгласява фотография с огромен български трикольор, който по негови думи символизира обединяването.

" Тази фотография от Банско преди няколко седмици и този акт на обединяване и български дух ме карат извънредно доста да се вълнувам. На този ден, желая да благодаря още веднъж на всички, които поддържат както мен, по този начин и всички български спортисти, които показват почтено страната ни пред света и веят трибагреника ", написа Алберт Попов.

През тази година родният скиор посреща Националния празник на американска територия в Аспен, Съединени американски щати, където довечера той ще взе участие в слалома за Световната купа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР