Най-добрият голмайстор на българския национален отбор Димитър Бербатов разкри каква

...
Най-добрият голмайстор на българския национален отбор Димитър Бербатов разкри каква
Коментари Харесай

Бербо разкри: Избрах Керала заради треньора, ще нося трофеи

Най-добрият голмайстор на българския народен тим Димитър Бербатов разкри каква е повода да продължи кариерата си в екзотичния индийски Керала Бластърс. Митко ще бъде квалифициран още веднъж от положителния си познайник Рене Мюленстийн. Двамата бяха дружно в Манчестър Юнайтед, където холандецът изпълняваше ролята на асистент на сър Алекс Фъргюсън. Тогава с Бербо те завоюваха два пъти купата във Висшата лига. После пък Мюленстийн притегли българина във Фулъм и там прекараха добър интервал. Сега някогашният нападател на Тотнъм и Монако разгласи, че е избрал Индия именно заради другарството си с Мюленстийн, написа Sporta.bg

" Големият фактор бе треньорът. Говорихме по телефона и той ми изясни, че би желал да работи още веднъж с мен. Знаейки по какъв начин той гледа на футбола, това не беше мъчно решение. Разбира се, клубът показваше, че ме желае доста, непрекъснато говореше с моя сътрудник, демонстрираше ни почитание и това бе задоволително да ме убеди, че би трябвало да приема това предизвикателство в тази нова лига ", съобщи Бербо пред индийската версия на Goal.com, представен от " Топспорт ".

" Ще работим дружно за трети път, той ме познава доста добре и знае по какъв начин обичам да играя футбол, от какво се нуждая в тренировките, с цел да се усещам добре и да бъда в най-хубавата форма за моите години. Спечелихме някои титли дружно, тъй че се надявам да донесем подобен и на Керала ", разкри упоритостите си българският нападател.

" Когато пълниш стадиона всякога с повече от 50 000 фенове, тогава би трябвало да им даваш нещо особено. Винаги пробвам да играя хубав футбол, постоянно желая да надвивам и ще дам всичко от себе си да го върша с моя нов тим ", безапелационен е Митко Бербатов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР