Най-добрият български тенисист Григор Димитров и руският му колега Данийл

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров и руският му колега Данийл
Коментари Харесай

Григор Димитров с отнета книжка заради превишена скорост?

Най-добрият български тенисист Григор Димитров и съветският му сътрудник Данийл Медведев са хванати с превишена скорост в Монако и шофьорските им книжки били отнети от органите на реда в княжеството, твърди Sports.ru.

Според информациите, двамата карали с сред 160 и 180 км/ч... при позволени 110 км/ч. Освен лишаване на книжките, на Димитров и Медведев са наложени и санкции от по 750 евро, пишат още в Русия.

Тенис звездите направили нарушаването сред 16 и 19 ч. в сектора, свързващ академията на някогашния треньор на първата ни ракета - Патрик Муратоглу, край Ница и мястото, където живее Димитров - Монте Карло.

Местната полиция разгласява фотоси на първокласните возила на нарушителите, само че няма удостоверение, че измежду тях са Димитров и Медведев.


Последни Най-четени Най-голямата пивоварна в Чехия провежда необикновен крос по пътя на бирата Почти 1,5 милиона души в Италия имат антитела против новия ковид Пожар гори край старозагорското село Венец Президентът на Италия откри новия мост в Генуа 3376 са новите случаи на COVID-19 във Франция за последните три дни Инсиние остава под въпрос за реванша с " Барселона " Заради подозрения в корупция: Бившият крал на Испания отива в заточение Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР