Най-добрият български тенисист Григор Димитров е аут от Уимбълдън. Димитров

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров е аут от Уимбълдън. Димитров
Коментари Харесай

Григор Димитров допусна нелеп обрат и е аут от Уимбълдън

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е навън от " Уимбълдън " . Димитров бе отхвърлен от френския квалификант Корентин Муте в първи кръг, като българинът претърпя същински провал и загуби с 6:2, 6:3, 6:7(4), 3:6, 1:6.
Първият сет стартира много обещаващо за Григор като направи пробив още във втория гейм. Въпреки че Муте му върна пробива в петия гейм, това не повлия на българина, който бързо си върна преднината. През целия сет играта му бе по-добра и се възползваше от грешките на французина. Така, Григор направи още два пробива и затвори частта - 6:2. Вторият сет също бе напълно в интерес на Григор, като реализира поврат в осмия гейм за 5:3 и в идващия безпроблемно затвори сета.

Третата част обаче бе повратна за Димитров. В нея двамата си размениха по два пробива, само че в тайбрека Муте бе безапелационен. По време на сета Григор направи 16 непредизвикани неточности, което бе повече от първите два сета, взети дружно. В четвъртата и петата част Григор просто не сподели безусловно нищо от играта си в първите два сета. Сервисът тотално го изостави, а самият той не сподели задоволително предпочитание за победа.
Повече детайлности за дуела вижте в Sportlive.bg .
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Двубоят е трети в програмата на корт номер 15, където първият мач е плануван за 13 часа. Преди това би трябвало да се изиграе срещата сред Янко Типсаревич и Йошихито Нишиока, както и дуелът от женската скица сред Маркета Вондрушова и Мадисън Бенгъл. Това значи, че срещата на Григор ще започва след 17:30 часа.
Всички най-интересни вести от света на тениса може да видите в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР