Най-добрият български тенисист – Григор Димитров, стартира победеносно на турнира

...
Най-добрият български тенисист – Григор Димитров, стартира победеносно на турнира
Коментари Харесай

Силен старт за Григор Димитров във Вашингтон

Най-добрият български тенисист – Григор Димитров, започва победеносно на шампионата на твърди кортове от сериите ATP 500 в американската столица Вашингтон. Първата ни ракета надви с резултат 2:0 сета (7:6(6), 6:2) против американеца Макензи МакДоналд в първия си мач на шампионата на твърди кортове от сериите ATP 500 във Вашингтон.

В първия кръг българинът почиваше, защото е подложен под №5 в схемата, а МакДоналд, който е 60-и в международната класация, надделя Диего Шварцман от Аржентина с 6:3, 6:3 за близо час и 20 минути игра.

Това бе трети конфликт сред Григор и американеца, като в първия българинът завоюва мъчно в пет сета на Australian Open през 2018-а, а предходната година МакДоналд победи след чист триумф на „ Мастърс “-а в Маями.

" Помня загубата ми от него. Бях друг състезател, беше друг мач. Не мога да се окайвам, тъй като тялото ми се оправя чудесно. Наслаждавам се, върша верните неща, а почитателите се радват.

Стараех се да съм непрекъснат от самото начало, тъй като той е доста нападателен, когато получи време да играе с топката.

Трябваше да съм доста спокоен във всички обстановки и да натискам, когато усетя, че е моят миг. В Северна Америка през последните шест години се любувам на всичко на корта и отвън него.

Опитвам всичко най-полезно и към този момент мога да се концентрирам върху себе си и върху точните неща, които да върша ”, сподели Гришо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР