Най-добрият български сноубордист Радослав Янков определи раждането на дъщеря му

...
Най-добрият български сноубордист Радослав Янков определи раждането на дъщеря му
Коментари Харесай

Радослав Янков: Появата на дъщеря ми остава най-ценният момент през сезона

Най-добрият български сноубордист Радослав Янков дефинира раждането на щерка му Дария като " най-ценният миг " от приключилия през вчерашния ден сезон 2022/23.

Янков употребява профила си в Инстаграм, с цел да заключи усещанията си от миналата акция, като самият той разкри, че е съумял да си върне увереността, откакто е постигнал " най-хубавите си класирания от 2019 година насам ".

През този сезон най-силният резултат на роденият в Чепеларе сноубордист пристигна по време на домашната Световна купа в Банско, където той приключи 4-ти в един от двата старта в паралелния слалом.

" Дългият, сложен и пъклен прочувствен 22/23 сезон приключи със седмо място на последната Световна купа, отпадайки с 0.03 секунди. Стотните си " играеха " с мен на доста стартове, само че това не ми попречи да си върна увереността и да направя най-хубавите си класирания от 2019 година насам! Една противоречива дисквалификация ме лиши от изява във финалите на Световното състезание, което към момента е мъчно да приема, само че появяването на щерка ми Дария остава най-ценният миг през този сезон! Благодаря на фамилията и на екипа ми за компромисите, които направиха и за безрезервната поддръжка, която получавам. Благодаря на БФСки и спонсорите ми, които не престават да имат вяра ", написа Радослав Янков.

View this post on Instagram



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР