Най-добрият български състезател по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой ще

...
Най-добрият български състезател по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой ще
Коментари Харесай

Мартин Чой смени отбора в Световния шампионат за издръжливост

Най-добрият български играч по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой ще кара за нов тим в Световния шампионат за устойчивост през 2024 година. Пилоът е част от словашкия. Негови съотборници са хърватинът Мартин Вугринец и японецът Такеши Ишизука.

Maco Racing Team ще взе участие за 22-ри път в Световния шампионат по устойчивост. Тимът има доста сцени и класирания в топ 5. През предходната година тимът, който употребява мотоциклети Ямаха, приключи на шесто място в крайното класиране. Целта тази година е позицията да бъде усъвършенствана или най-малко непокътната.

„ Щастлив съм да споделя за новия си тим Maco Racing Team, с който ще вземам участие през целия сезон на Световния шампионат за устойчивост в категория EWC. Благодаря на Мартин Кузма за доверието “, сподели Мартин Чой след формалното оповестяване на водачите за 2024.

Сезонът започва на 20 април със надпреварата „ „. После следват конкуренциите „ 8-те часа Спа “ на 8 юни, „ 8-те часа на Сузука “ на 21 юли и „ 24-часа Bol D’or “ на 14 септември.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР