Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев взе участие в Армейски следобед

...
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев взе участие в Армейски следобед
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Няма да съм на мача, защото никой не ме е поканил, нямам пристрастия

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев взе присъединяване в " Армейски следобяд " преди дербито сред Левски и ЦСКА - София. Той приказва за предстоящето дерби и съпостави футбола с бокса. Кобрата призна, че няма да бъде на мача, защото никой не го е поканил и съобщи, че няма пристрастия към нито един от двата тима.
 Кобрата дойде на “Армията ”, посрещнаха го с овации и крясъци “ЦСКА ” Кобрата дойде на “Армията ”, посрещнаха го с овации и крясъци “ЦСКА ”
" Уникални хора. Виждате пристрастеността, с която са инфектирани, тя е неогасваща. В последна сметка наличието ми тук ще им даде мотивация, мощ, а аз се веселя. Това ме зарежда. И във фубола има доста травми, ние играем постоянно футбол, едни от най-големите си травми в бокса сме ги правили във футбола. Както знаете, аз бях вратар в ЦСКА, само че нямаше кой да ме предизвиква, а и пристрастеността на татко ми беше бокса и той я съобщи и на нас ", съобщи Кобрата.
7
" Няма да съм на мача, тъй като никой не ме е поканил. Но ще го виждам. Нямам пристрастия, за мен е значим българския народен тим, това ми е в сърцето. Вярвам че, че в бъдещето и футбола в България ще придобие едно по-високо равнище ", показа той.

" Прогноза не мога да кажа, както в бокса, по този начин и във футбола нищо не се знае, а и не съм толкоз осведомен. Има толкоз експерти тук, те могат да ви кажат. Може да има закачки и провокации, само че не би трябвало да се стига до такива огромни конфликти, не е окей. Трябва и самите почитатели да го знаят. Приближава мача и еуфорията се подвига, обикновено е да има такива моменти, само че не би трябвало да се случва, изключително пък почитатели от еднакъв клуб. Дори от разнообразни клубове отново не би трябвало, всички сме Българи и не може да се разделяме по подобен метод. Страстта и любовта към клуба може да си остане, само че това не значи че би трябвало да мразиш другите ”, сподели Пулев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР