Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев все още е много заинтересован

...
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев все още е много заинтересован
Коментари Харесай

Зауерланд: Не знам дали Джошуа иска бой срещу Пулев

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев към момента е доста заинтригуван от борба с първенеца в тежка категория на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа (20-0, 20 КО). Това съобщи промоутъра на българина Нисе Зауерланд.
"Кубрат към момента е измежду тримата или четирима най-хубави боксьори в тежка категория сега, тъй че борбата с Антъни Джошуа не е забравена. Разбира се, Пулев към момента желае среща с Джошуа, само че не знам дали Джошуа я желае. Това е огромна борба за Пулев, това е огромна борба за всеки, който се бие с Джошуа към този миг ", съобщи Зауерланд.
Друг вероятен вид за родната звезда на боксовата сцена може да бъде "редовния " първенец на WBA Мануел Чар, който в края на предходната година завоюва купата след единомислещо съдийско решение за победа над Александър Устинов.

"В момента планираме идващия си ход. Пулев явно е доста отчаян, че трябваше да се отдръпна от борбата с Джошуа, когато беше толкоз близо. Огромно събитие и в това време голям ден за заплащане ", съобщи Зауерланд.

"С успеха на Чар, в този момент пред нас има няколко варианти. Подобна борба за Пулев несъмнено е допустима ", добави той, представен от Гонг.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР