Най-добрият български баскетболист - Александър Везенков, понесе тежък удар от

...
Най-добрият български баскетболист - Александър Везенков, понесе тежък удар от
Коментари Харесай

В "Олимпиакос": Везенков се облича най-зле

Най-добрият български баскетболист - Александър Везенков, понесе тежък удар от съотборниците си. В кръга на шегата, несъмнено. Отборът на " Олимпиакос " се включи в занимателно видео за Eurohoops.

Въпросите бяха кой се облича най-добре и кой - най-лошо. За второто съвсем всички показаха Везенков, а той го одобри с усмивка.

Александър Везенков: Бъдете виновни към себе си, само че и към другите (ВИДЕО) Баскетболистът прикани да си останем у дома
" Всички се обличат доста добре, само че може би Саша има малко по-спортен жанр на обличане. Него не го вълнува какво носи ", съобщи една от звездите на гръцкия гранд - Йоргос Принтезис.

" Не се облича неприятно, просто не му пука ", счита Костас Папаниколау.

Алексей Покушевски подходи по-внимателно: " Везенков... Не бих споделил, че се облича най-зле, само че е покрай това ".

Везенков одобри куиза с усмивка и съобщи, че всеки си има собствен собстен жанр, тъй че отхвърля да избере кой се облича най-лошо. За най-стилен националът уточни Принтезис.

Видеото, естествено, не е снимано неотдавна. Пандемията с COVID-19 засегна и баскетбола. Сезонът в Евролигата бе пресечен. а " Олимпиакос " разреши на задграничните си играчи да се приберат вкъщи.
Везенков към баскетболните почитатели: Чакам ви във виртуалната зала БФБ започва онлайн игра за скучаещите у дома
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР