Най-добрите китайски адвокатски кантори от червения кръг“ засилват усилията си

...
Най-добрите китайски адвокатски кантори от червения кръг“ засилват усилията си
Коментари Харесай

Китайските адвокатски кантори от „червения кръг“ бързат да навлязат в други пазари

Най-добрите китайски адвокатски адвокатски фирми от „ аления кръг “ ускоряват напъните си за разширение на други пазари, като бързо усилват интернационалното си наличие и работят за такси, които от време на време са на половина по-ниски на западни съперници.

Поне осем от най-големите адвокатски адвокатски фирми от континенталната част на Китай отвориха офиси в Азия и Съединени американски щати от началото на 2023 година, като се възнамеряват още.

Разширяването на огромните китайски компании, общо известно като „ аления кръг “ в контрапункт на правния „ вълшебен кръг “ на Лондон, идва, когато някои интернационалните съперници се отдръпват от континенталната част и Хонконг на фона на забавящ се стопански напредък и угриженост по отношение на стягането на законите за сигурност.

Близо дузината нови офиси в Азия и Съединени американски щати през миналата година са сигнал за упоритостта на компаниите от континента да завоюват многонационални клиенти и да се допрян до пазарите на другарски настроени към Китай народи.

Адвокатската адвокатска фирма Jingsh със седалищ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР