Най-добрите гимнастички от цял свят ще вземат участие на Световната

...
Най-добрите гимнастички от цял свят ще вземат участие на Световната
Коментари Харесай

Каналите на бТВ излъчват финалите на Световната купа по художествена гимнастика

Най-добрите гимнастички от целия свят ще вземат присъединяване на Световната купа по художествена гимнастика 2024 в София, която ще се организира от 12 до 14 април в зала „ Арена София ”. Зрителите на bTV и RING ще могат да проследят онлайн финалите в неделя (14 април) от 12:30 ч. Голямото спортно събитие ще бъде излъчено и онлайн на спортния уебсайт btvsport.bg, както и на видео платформата VOYO.

България ще бъде показана от Боряна Калейн, Стилияна Николова и женския ни отбор в състав: Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева.

55 самостоятелни състезателки от 42 страни и 13 ансамбъла ще спорят за оценките в София. Специален посетител на Световната купа ще бъде президентът на Международната федерация по гимнастика Моринари Ватанабе.

За Италия в битката за медалите ще влязат София Рафаели и Милена Балдасари, за Израел – Дария Атаманов и Даниела Муниц, а за Украйна – Виктория Оноприенко и Таисия Онофричук. Бронзовата медалистка от Токио 2020 Алина Харнаско също ще спори за оценки при индивидуалистките.

„ Силно сме разчувствани, че ще съберем в София международния хайлайф. Очаквам доста мощна конкуренция! Световната купа в София ще бъде една добра стъпка към олимпийските игри в Париж “, споделя вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР