Най-добрите двойки в последните години по плажен волейбол ще се

...
Най-добрите двойки в последните години по плажен волейбол ще се
Коментари Харесай

Държавното първенство по плажен волейбол в Кърджали започва на 9 август

Най-добрите двойки в последните години по плажен волейбол ще се включат още веднъж в конкуренцията в Кърджали за Купата на Кмета, което е и формалното държавно състезание в този спорт. Състезанието започва в петък, 9 август, от 9.00 часа при съществена скица с 12 тима при мъжете и 8 тима при дамите, като полуфиналите и финалите ще бъдат в неделя. Големият край при дамите е от 16.00 часа, а при мъжете от 17.00 часа.

Организаторите на шампионата от ВК Арда съумяха да приготвят неповторимото спортно оборудване в общинския плувен комплекс " Арпезос " след вредите, породени от мощните стихии разразили се през предходната седмица в Кърджали.

Успоредно с конкуренцията е планувано и съвещание на комисията по плажен волейбол. Целта е разработване на тактика за развиването на този спорт в идващите години, която да бъде показана пред Управителния съвет на Българската федерация по волейбол. Председателят на комисията Милко Багдасаров чака мощен шампионат с доста страсти и хубост.

Тимът на Марица (Пловдив) ще бъде показан от две двойки в Кърджали: Кристина Якимова & Славена Никова (на снимката) и Анета Петрова & Симона Кръстева.

Кристина Якимова & Славена Никова участваха през това лято на шампионат в Бяла и приключиха на четвърто място. Анета Петрова & Симона Кръстева участваха на два шампионата в Кърджали на държавното до 20 години (4-о място) и през предходната седмица в София на шампионат от сериите Beach Volley Mania до 18 години, където завоюваха купата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР