Най-добрата тенисистка в света през 2022 г. Ига Швьонтек приключи

...
Най-добрата тенисистка в света през 2022 г. Ига Швьонтек приключи
Коментари Харесай

Световната №1 бе спряна на 1/8-финалите в Мелбърн

Най-добрата тенисистка в света през 2022 година Ига Швьонтек завърши присъединяване си в Откритото състезание на Австралия на 1/8-финалите. В IV кръг от шампионата в Мелбърн полякинята бе спряна от Елена Рибакина, без да успее да вземе даже сет - 4:6, 4:6 за час и половина на централния корт " Род Лейвър Арина ".

В първия за сезона конфликт сред две настоящи шампионки от Големия шлем носителката на купата от " Уимбълдън " излезе безапелационен победител против спечелилата " Ролан Гарос " и US Open през предходната година. За Рибакина това беше първа победа в кариерата против сегашна №1 в света и юбилеен десети триумф против състезателка от Топ 10.

" Беше в действителност тежък мач. Много почитам Ига, тъй като тя е толкоз млада, а към този момент е постигнала толкоз доста в тениса. Аз играх добре през днешния ден, сервирах доста устойчиво. Спечелих значимите разигравания и това направи разликата. Опитвам се да подтискам страстите и нервите си. Невинаги съумявам, само че не преставам да се изучавам ", показа 23-годишната представителка на Казахстан, родена в Москва.

The Wimbledon champion delivers a BIG statement
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР