Най-добрата сръбска лекоатлетка Ивана Шпанович отново си връща моминското име

...
Най-добрата сръбска лекоатлетка Ивана Шпанович отново си връща моминското име
Коментари Харесай

Секссимволът на сръбската лека атлетика отново сингъл

Най-добрата сръбска лекоатлетка Ивана Шпанович още веднъж си връща моминското име и добавката Вулета отпада, защото се развежда с фитнес-инструктора Марко Вулета. Двамата се ожениха доскоро повече от две години, през септември 2021-а откакто общо навъртяха четири години връзка и брак, само че любовта се разпадна, оповестява Hello.rsу.

Преди да се събере с Марко Вулета, тя имаше 10-годишна връзка c различен мъж и когато всички чакаха, че ще се озове с него пред олтара, само че двойката се раздели..

С досегашния ѝ другар Марко, Ивана постоянно публикуваше фотоси от взаимни тренировки, след които Шпанович завоюва някои от най-големите трофеи в кариерата си.

Но последната смяна е, че си е сменила семейството в профилите в обществените мрежи и върна единствено Шпанович, което е удостоверение за краха на любовта. Тя съобщи, че към този момент нямат идентични възгледи за бъдещето, до момента в който Марко Вулета остави известие в обществените мрежи, за което се счита, че е адресирано до нея и приказва за фокусирането на хората единствено върху едно нещо в живота, до момента в който други значими моменти са подценени.

Марко, припомняме, през вчерашния ден изтри всички фотоси с Ивана от обществените мрежи, до момента в който тя към момента има фотоси с него в Instagram.

" Работата и тренировките завършиха, уикендът може да стартира! ", написа Марко Вулета до момента в който театралничи в асансьора по бански и чехли и разяснява, че е надалеч от Сърбия – в Обединените арабски емирства.

На 33 години Шпанович има сериозна визитка в скока на дължина - международна шампионка за 2023 година, двукратна международна шампионка на закрито, двукратна европейска шампионка, трикратна европейска шампионка на закрито и петкратен притежател на трофея от Диамантената лига.

Telegraph.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР