Най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова обяви чудесна новина. 39-годишната софиянка

...
Най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова обяви чудесна новина. 39-годишната софиянка
Коментари Харесай

Ивет Лалова обяви, че чака първото си дете

Най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова разгласи чудесна вест. 39-годишната софиянка чака първото си дете дружно с дългогодишният си сътрудник Симоне Колио.

„ От всички благословии, които в миналото сме получавали, това без подозрение е най-ценното. Бебе Колио идва напролет на 2024 година “, написа Лалова в под фотография в обществените мрежи. На нея тя демонстрира наедрялото си коремче. Атлетката е бременна в петия месец.

„ Това е другата ми огромна фантазия, която се сбъдна. Ще бъда мама. Не считам да спирам да работя, тъй като това бебенце, което нося към този момент работи. Аз съм спринтьор и то от мъничко спринтира “, изясни тя в предаването „ 120 минути “ по bTV.

Ивет Лалова и Симоне Колио разбрали щастливата новина на олимпийския стадион в. „ Дойде ми мейл с резултатите от кръвния тест. Симоне беше до мен и му споделих: „ Ще си имаме бебе “. Това е доста благ, прочувствен миг, не може да се опише с думи. През последните години претърпях доста загуби и в този момент съм щастлива, че ще има още някой с нас “, описа тя.

„ Да бъда майка е нещо, което очаквам от доста дълго време “, прочувствена добави Ивет. Тя обаче не разкри пола на бебето.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР