Най-добрата българска сноубордистка в историята Александра Жекова ще става майка.

...
Най-добрата българска сноубордистка в историята Александра Жекова ще става майка.
Коментари Харесай

Сани Жекова става майка! Сноубордистката на седмото небе от щастие

Най-добрата българска сноубордистка в историята Александра Жекова ще става майка. 33-годишната софиянка се похвали в своята публична фейсбук страница и пусна фотография с бременния си стомах.

 

„ С боязън споделям, че в моето коремче пораства една дребна планинка от обич, която чакаме да се покаже в цялостната си хубост към края на септември. Прегръщам ви и поисквам сърдечно тази наслада на всички гнездящи двойки “, написа Сани. Тя е решена да хвърли пъпчето на детето в планината и още занапред калява бъдещото бебе с излети в обичания Пирин.

Точно преди година Сани се сбогува с някогашния си обичан Алекс Пулин. Двукратният международен първенец по бордъркрос се удави по време на подводен лов на риба на Големия бариерен  риф в родната Австралия. Пулин бе открит на дъното на океана безжизнен и без кислородна маска от различен гмуркач.

Жекова и Пулин бяха дружно 5 години. Българката и австралиецът се разделиха преди игрите в Сочи 2014, където Алекс беше знаменосец на австралийската делегация. След това сноубордистката откри същинската си обич в лицето на приятеля й Христо Пеев. Двамата обичат да пътешестват по целия свят и да карат кайтсърф.

„ Любовта би трябвало да е премеждие... не е значимо къде отиваш, а с кого до себе си “, по този начин разказва ваканциите с обичания мъж Сани. Жекова взе участие на четири олимпиади, като два пъти доближи до финалите в дисциплинираност та бордъркрос. В момента Сани работи като треньор на деца, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР