Най-често обвиняваме обстоятелства, късмета или другите за несполуките си в

...
Най-често обвиняваме обстоятелства, късмета или другите за несполуките си в
Коментари Харесай

Най-сигурните начини да съсипете връзката си

Най-често упрекваме условия, шанса или другите за несполуките си в живота. Подлагаме на разбор всичко останало, само че не и личния си принос към сполетялото ни злощастие. В такива моменти е добре да си напомним, че човек самичък кове ориста. Особено когато става въпрос за любовта. Ето няколко навика, които могат да трансфорат интимния ви живот в същински пъкъл.

Патологична ревнивост
Ревнувате мъжа си от всички създания от женски пол – действителни и несъществуващи. Постоянно проверявате мобилния му телефон и организирате подробно следствие за всеки един чужд номер. Същото важи и за кореспонденцията му в Skype. Колкото и образцов да е, вие успявате да уловите скрита усмивка или взор към друга и тогава става ужасно. Изпадате в нервност и сипете обвинявания, че към този момент е преспал с тази хитруша, а в този момент и двамата ви се подиграват.
Няма човешко създание, което би издържало на подобен систематичен тормоз. Ако обичаният ви към момента не си е тръгнал, бъдете сигурна, че скрито стяга багажа.

Методът на сравнението
Постоянно сравнявате обичания си с някой различен – сътрудник, комшия или брачен партньор на приятелката ви. И все сте недоволна, тъй като някой мъж е постигнал повече – получава по-голяма заплата, има високо публично състояние или може да заведе жена си на Канарските острови. В крaя на краищата, претенциите ви не могат да се удовлетворят, тъй като все ще се откри някой по-добър. В най-скоро време, сътрудникът ви ще се изтощи от тази неравна битка и ще дезертира от фамилния фронт.

Ненавиждате най-близките му хора
Враждебното отношение към приятелите и роднините му е една от най-успешните тактики. Поставете си за цел да развалите връзките му с всички близки хора – последователно, само че несъмнено, с цел да останете единствено вие. Шумните кавги и цупенето на общи събирания работят безотказно, а когато сте уединено е задоволително единствено да мърморите какъв брой зле му въздействат всички с изключение на вас.
Истински шанс е, в случай че сътрудникът ви има семейство от предходен брак. Тогава е задоволително единствено да организирате среща с децата му и да поставите изискване: „ Избирай – аз или те ”. Познайте, с кого ще се раздели с по-леко сърце.

Оплаквате се от него на висок глас
След всяка фамилна кавга търчите да се оплаквате на някой – другарка или родственик. Разказвате за връзките си с най-малки детайлности, даже в половата сфера. А още по-добре, в случай че обсъждате минусите на благоверния си пред самия него, да вземем за пример по телефона. Често карате татко ви или по-големия ви брат да поговорят „ по мъжки ” с обичания ви и въобще намесвайте допустимо повече странични хора в интимния ви живот. Така сигурно фамилното ви гнездо ще отеснее и охулваният от всички ще си тръгне пръв.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР