Най-богатият човек на планетата и основател на водещата платформа за

...
Най-богатият човек на планетата и основател на водещата платформа за
Коментари Харесай

Джеф Безос се срещна с Мицотакис на гръцки остров

Най-богатият човек на планетата и създател на водещата платформа за интернет търговия Amazon Джеф Безос се е срещнал с гръцкия министър председател Кириакос Мицотакис, съобщи гръцкото икономическо издание.

Срещата е била по време на публична вечеря, проведена от медийния магнат Бари Дилър, създател на Fox Broadcasting Company и  USA Broadcasting и от стилната дизайнерка Даян декор Фюрстенберг. Събитието се е провело на един от групата гръцки острови Циклади – остров Антипарос.

Участниците във вечерята са обсъждали гръцкото лято, актуалният облик на Гърция по света, развиването на технологиите в световен аспект, както и проекти за осъществяване на кино продукция в страната.

На вечерята са участвали още водещият на CNN Анерсън Купър, както и носителят на Оскар Том Ханкс, дружно със брачната половинка му Рита Уилсън (по татко Маргарита Ибрахимова). Последните двама са огромни фенове на гръцките острови и даже получиха персонално от Мицотакис публични гръцки паспорти предходната година, макар че бащата на госпожа Уилсън е българин от мохамедански генезис.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР