Най-богатият човек на планетата – мултимилиардерът и собственик на Tesla

...
Най-богатият човек на планетата – мултимилиардерът и собственик на Tesla
Коментари Харесай

Илон Мъск идва на ресторант в Белоградчик през април

Най-богатият човек на планетата – мултимилиардерът и притежател на Tesla и Twitter Илон Мъск се чака да посети ресторант в Белградчик на 23 април следващата година, удостовери министърът на туризма Илин Димитров.

Това оказва се от резервация, направена от негови представители в един от най-хубавите заведения за хранене, който е наоколо да естествения феномен " Белоградчишки скали ", съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на информация от туристическото ведомство.

Вчера министърът на туризма Илин Димитров предложения Илон Мъск да посети България, посредством " Туитър " и " Facebook ", откакто най-богатият човек в света показа и реагира на обява, изобразяваща естествения феномен. Снимката е на крепостта " Калето " в Белоградчик и е направена от българския фотограф Владислав Терзийски. Тя е снимана с дрон и разкрива уникалността на скалите и историческата цитадела.

Това е довело до вълна от предложения към Мъск да посети страната ни, измежду които на представители на локалната власт, както и на служебния вицепремиер по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов. Това евентуално е асъдействало за решението на най-богатия човек в света от негово име да бъде направена резервацията.

Белоградчишката цитадела и скалите са измежду 100-те национални туристически обекти на България. От началото на тази година обектът е посетен от близо 70 000 български и задгранични туристи.

В своя обява във Facebook министър Димитров даже предлага Белоградчик да бъде хазаин на годишен Cosplay фестивал.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР