Най-актуалната любовна двойка – президентът Росен Плевнелиев и палавата синоптичка

...
Най-актуалната любовна двойка – президентът Росен Плевнелиев и палавата синоптичка
Коментари Харесай

Известна синоптичка от Нова си намери възрастен безработен за мъж

Най-актуалната любовна двойка – президентът Росен Плевнелиев и палавата синоптичка от Народоосвободителна въстаническа армия телевизия направиха своя общ ефирен дебют в предаването "На Кафе " с Гала тази заран.

Двамата седнаха на светлорозовото диванче в кукленски жанр в студиото и се разприказваха за връзката си.

През цялото време, Деси Банова не млъкна.

Тя чуруликаше превъзбудено, понесена на крилета на любовта и на дебелия портфейл на следващия си спонсор. С това си държание русокоската сподели, че е съумяла да натисне още първоначално Плевнелиев и да го държи под чехъл. Безработният президент смотолеви единствено няколко фрази в типичния си жанр. С гласче, като че ли смазано със зехтин той пророни сантиментални слова:

"Наясно сме, че ще бъдем обсъждани, само че то не бяха папарашки фотоси от ъгъла, то не беше дебнене. Не можем и не желаеме да се крием. Искаме да вървим хванати за ръка ", сподели някогашният президент. С това завърши изявлението с него.

Водещата на времето по Нова телевизия и експрезидентът били дружно от малко повече от три месеца. Синоптичката назова Плевнелиев необикновен мъж, а по-късно продължи със суперлативите:

"Душите ни се откриха. Имах възприятието, че се познаваме от години. Всичко беше като от Господа обещано ", описа Деси пред Гала.

Тя описа за първата реакция на щерка й Йоанка, като се срещнала с Росен.

"Мамо, този човек в действителност е доста интелигентен ", споделила тя. След това Деси назова Плевнелиев "най-чистият и най-святият човек, който познавам ". Той пък я дефинира като своя сродна душа.

Малко след предаването мненията в мрежата не закъсняха: "Тази му се е качила на главата ", Горкият Чехлю, отново е под чехъл ", са дребна част от тях.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР