Най-активната от така наречените протестиращи майки, Аделина Банакиева е оставила

...
Най-активната от така наречените протестиращи майки, Аделина Банакиева е оставила
Коментари Харесай

Лицето на протеста на майките, оставила бебето си на гардероб


Най-активната от по този начин наречените протестиращи майки, Аделина Банакиева е оставила 40 дневното си бебе в чанта на дрешник, с цел да отиде на дискотека на Нова година. Това шокиращо самопризнание тя прави през 2015 година пред Нова телевизия, когато взе участие в „ Биг Брадър “.

В следствие в изявление за уеб страницата Блиц / https://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/mrsni-tayni-bradrkata-adelina-bila-lyubovnitsa-na-tuparev_news361986.html /отново в детайли споделя случката, която е станала в Пампорово. Неин е върха по номинации за изпъждане от „ Биг Брадър “. От 5-мата останали, 4-ма единомислещо желаят махането й. https://www.vbox7.com/play:16e095962f

Освен в Брадъра, където, както се твърди от участници във формата, влиза заради другарството си с Нико Тупарев и Ники Кънчев, Аделина Банакиева е известна с обстоятелството, че е била кума на някогашния си брачен партньор с сегашния. Тя гледа 9 кучета, 8 котки и 3000 папагала. С втория си брачен партньор имат общо 5 деца.

Банакиева непрестанно взе участие в телевизионни излъчвания, където драговолно споделя за персоналния си живот. Много известен е описа и, по какъв начин съученик на синът й я е свалял, но тя го отблъснала. Особено демонстративно акцентира, че има дейна гражданска позиция по доста въпроси и е уредник и участник в манифестации и митинги. Най-многобройни са участията й в БТВ и БНР, където се изрича на всевъзможни тематики от какво да се прави с бездомните кучета до закона за абортите в Полша.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР