Навсякъде в Родопите се строят пътища, училища, пречиствателни станции, сепариращи

...
Навсякъде в Родопите се строят пътища, училища, пречиствателни станции, сепариращи
Коментари Харесай

Борисов продължава с инспекциите и обяви: Хората оценяват това, което правим, защото то остава за тях

Навсякъде в Родопите се строят пътища, учебни заведения, пречиствателни станции, сепариращи и компостиращи съоръжения, тъй че това прелестно място да е чисто.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на ревизия на градежа на път в кметство Абланица.

„ Усилените градежи, които се вършат в Родопите като при Абланица, като виждам отбивките, на всички места вее сме създали нови пътища. Правят се канавките, уширява се и се махат скалите на пътя за Абланица. Чакаме единствено комфортно време за полагане на асфалт. Родопите са главен приоритет и на всички места се строят пътища, учебни заведения, детски градини, пречиствателни станции, сепариращи и компостиращи съоръжения, тъй че това прелестно място да е чисто и туристите да могат да идват да си почиват в тази хубост. Като са тук машините, би трябвало да го създадем като хората. Те правят оценка това, което се прави за тази прелестна природа. Всичко, което вършим, остава за хорта, а приказките на моите съперници отпътуват “, безапелационен бе Борисов.

„ Сега научихме селата, до момента в който вършим пътищата. Населението вижда, че българската страна се грижи за мюсюлманското население тук, както за всички в страната. Затова по този начин им докривя, като Ердоган сподели, че Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се оправя добре. Към християни, католици, арменци и мюсюлмани има еднообразно отношение “, съобщи той.

„ Много съществено строим в Северозападна България. От Видин, през Монтана, Ботевград – Мездра, където градежът върви доста добре, както и Автомагистрала „ Хемус “. В прохода Петрохан също се строи интензивно. Ние от наша страна сме подготвени с планове и всичко. Работим за градежа на автомагистрала Русе – Велико Търново “, уточни Борисов.

„ Днес е най-хубавият празник за мен и за всички християни. На моите съперници им споделям, че няма село и град без джамия в Родопите. Някои имат по две минарета. Ако ние не се отнасяме с схващане и угриженост, по-късно други ще им създадат анализите “, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР