Навръх Националния празник на България бе открита фотоизложба, посветена на

...
Навръх Националния празник на България бе открита фотоизложба, посветена на
Коментари Харесай

Легенди и общественици откриха фотоизложба 110 години Ботев

Навръх Националния празник на България бе открита фотоизложба, отдадена на 110 годишнината на Ботев Пловдив. Това е първото от поредицата събития през юбилейната година.

Малко след 10:00ч. в изложба "Капана " започва церемонията по формалното разкриване с присъединяване на уредниците от ПФК Ботев Пловдив, Сдружение ПФК Ботев и куратора на изложбата Минко Михайлов, осведоми уеб сайтът на клуба.

Водещ на събитието бе Валери Станков, а голям брой митове на "жълто-черния " клуб и общественици почетоха церемонията. Сред гостите бе и треньорът на мъжкия тим на "канарчетата " Азрудин Валентич.

След встъпителните речи, пристигна ред и на прочувствената част, при която заслужили митове на "жълто-черния " клуб бяха наградени с плакети. Футболисти на пловдивския отбор от разнообразни генерации получиха почитание и овации за заслугите си към най-стария футболен клуб.

Фотоизложбата, която се намира в изложба "Капана " на адрес ул. Райко Даскалов №29, ще продължи до 15-ти март, като входът е свободен. Изложените фотографии наблюдават процеса на израсване на Ботев през годините.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР